Pankáč II

Pankáč II

Anotace: z archivu

Tak jako indián,
kterému je město proti srsti,
připadáš si ztracený jako někde v poušti.

Hodnota bankovek je ti cizí,
zlobíš se a nechápeš,
proč příroda mizí.

Jak původní obyvatel,
kterému vzali zem,
byl jsi bez soudu k vyhnanství odsouzen.

Ohnivou vodou skrápíš své sny,
ubíhaj pomalu opilé dny.

Na tvůj žal výškové budovy shlížejí,
město je vězení, kde nemáš naději.
Autor martinaV, 16.12.2023
Přečteno 101x
Tipy 19
Poslední tipující: Ďábel sám, jort1, IronDodo, Anfádis, Ondra, o3_gambit, CoT, kozorožka, Marten, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera, vynikající těma, podle mého gusta

16.12.2023 17:11:23 | CoT

Fajn

18.12.2023 12:25:18 | martinaV

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí