Láska za mřížemi

Láska za mřížemi

Anotace: Verše pro člověka kterému vzali Svobodu...

Za železnými vraty a ostnatým plotem,

Tam mám toho, co otřásl mi životem.

Je za vysokými zdmi smutného vězení,

Ale na mé lásce k němu , to nic nemění.

 

Tam v cele kde rozlíhá se beznaděj,

Tam je můj vyvolený, tam je můj Matěj.

Ten, je kterému si přejí být co nejblíže..

Ale brání mi v tom ty pitomý chladný mříže.

 

 

 

Má láska je silnější než ty nejtvrdší mříže z oceli,

Lásko! Skrz sluneční paprsky posílám ti polibek do cely.

Lásko! Prosím nesmutni a zatlač svoje slzy,

Věřím že mi tě na svobodu pustí brzy.

 

 

 

 

Autor ToxicVerun, 31.12.2023
Přečteno 111x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Anfádis, IronDodo, martinaV, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí