Anotace: ..

Čekám tu na tebe,
už nejsem sám,
vedle mne sedává stařičký pán.
Sedí a řečňuje,
dívá se na nebe,
v rukou si pohrává s řetízkem pro tebe.
Hraje si s brýlemi,
s nimi i žongluje,
pak do pouzdra znovu je ukryje.
Do pouzdra schovává,
nudí se chvílemi,
v duchu se projíždí peřejemi.
Projíždí v pramici,
voda ji zalévá,
v studené hlubině srdce už umdlévá.

Zas čekám tu sám.
Co teď s tím?
Dívám se na sebe…
Ten stařeček je můj stín.
Autor Hydrostar, 02.04.2007
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nutí k zamyšlení...

21.04.2007 18:09:00 | Juhunka

Toto byla moja prvotina.

02.04.2007 23:07:00 | Hydrostar

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí