Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: Mozaika 2024

Alespoň vidět Tvůj stín
mezi oblohou i zemí.
Snít, že šance bude
k žárům políbení.

Odpovídá obraz
a němé stěny.
Vrávorám mezi dny.
Ty jediný,
mnou vyvolený.

Chybíš
a v hlavě zníš.

Ale to už dávno.
Ach dávno - víš.

Promiň, že stále myslím na Tebe.
Láska je daleká
a prosí o druhé nebe.

Slza krotí
sněhobílé saze.
Autor mkinka, 08.02.2024
Přečteno 84x
Tipy 37
Poslední tipující: Misha, Paulín, Ďábel sám, Iva Husárková, enigman, martinaV, Marťas9, Rafinka, RadekČ, cappuccinogirl, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí