Upřímnost

Upřímnost

Anotace: Co na srdci, to na jazyku?

(Muži jsou jen hračky)
"To je tak milé slyšet"
(Bože, meleš sračky)
"Já už jsem tak dlouho sama"
(Hňup myslí že jsem snad panna)
"Dlouho u mě nikdo nebyl"
(Ten v pondělí to byl debil)
"Zlato, dáš si víno?"
(Mám tu jedno rozepité)
"Nebo něco málo k snědku?"
(Vlítni na to radši přímo)
"Moc se mi to s tebou líbí"
(Je to slabé, scvrklej dědku)
"Jedničku máš podtrženou"
(Dala bych ti čistou pětku)
"Klíče najdeš na zárubni"
(V pase prase trochu zhubni)
"Pro příště je nech u sebe"
(zvedá se mi pajšl z tebe)
"Promiň že nejdu ti mávat"
(To jsi uhod, budu vstávat)
"Na shledanou, drahý můj"
(táhni, už tu nepíčuj).
Autor Sherridan, 24.02.2024
Přečteno 82x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tož tohle je drsná upřímnost...to je snad skoro už na upřímnou soustrast,ne???

24.02.2024 21:40:43 | cappuccinogirl

Inu vztahy, vyslechnuto v tramvaji, copak asi říkají naše protějšky o nás

24.02.2024 21:58:51 | Sherridan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí