Ona - Láska i Vlast

Ona - Láska i Vlast

Anotace: No je to o mém vnitřním pocitu ke své vlasti a lásce jediné v jedné ženě a vlasti.

Na rohu ulice tiše stojím,

v tratolišti krve stojím,

v ruce kvér svírám, v smrti neobstojím,

myšlneky plynou, život bolí,

bolí v pravém slova smylu,

tak skácím se pomalu k zemi,

zemi hřejivé i studené,

život utíká, jak láska zkurvená,

za vlast padnouti musel jsem,

tak už umři ty šmejde zkurvenej,

nemám tě rád, jen službu konati musel jsem,

pro vlast svou, pro lásku k vlasti své,

vlast a vlast to jediné jsem měl své,

tak vlast si vzala své, můj život

život jediný, tak umírám sám a rád.
Autor SvenHassel, 03.04.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju jsem rád, jestli se to někomu malinko líbylo, děkuju . )

04.04.2007 16:53:00 | SvenHassel

suprová...

03.04.2007 21:47:00 | Malá Trapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí