Ty nemůžeš za to

Ty nemůžeš za to

Anotace: Abel a Kain...




foto: thefss

 

nemám rád drahý kamení
rubíny, smaragdy, jsou jak zlý znamení

jsem nerad vzhůru a špatně spím
proč se tedy raději nevyzvracím
ptáš se mě a hned mi říkáš
chtěl jsi mě tolik, teď za to pykáš

kde se touláš, kam se vracíš
už nebojím se, tím mě nepostrašíš
v hodinách bezedných temnot
říkalas, že jsem tvůj klenot
tak jsem ti koupil šutr mýho znamení
jsi z masa a krve či jsi jen mámení?

hm, přinesla's mi žaludeční čaj
jsem nakonec rád, patřím k těm, který se maj
v nitru dál ale čekám, že přijdeš v rouchu evině
ty však ne, ty jsi v tom nevinně

děkuju za ten prášek i když vím
že se po něm už neprobudím
a je mi to jedno, vlastně je mi fajn
nemůžeš za to, že ty jsi Abel a já Kain

Autor mapato, 28.02.2024
Přečteno 83x
Tipy 7
Poslední tipující: Prokletý Básník, Jeněcovevzduchukrásného, Psavec, Pacik, mkinka, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o něco později, stydím se...vůbec se stydím...myslím totiž na ten šutr...
mít hezčí den, je prostě sen
mít hezkej sen, a bude hezkej celej den
a máš teď prázdný svůj klín?
tak položím Ti na něj
aspoň stovku capučín...hezký den, v

07.03.2024 10:15:13 | mapato

a já jsem já...zatra, to jsem si oddechla, nad prstenem povzdech, nad představou nahé Evy vzdech... a to všechno jen díky tvé básni...jseš bezva, díky, den mám hned hezčí:-)*

28.02.2024 16:46:20 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí