Přítomnost stínu

Přítomnost stínu

Anotace: ...ta bezmocnost v depresi...

Venku se mihl temný stín
A na mě zase spadl splín
Nevím kde se tu vzal
Já sám jsem ho nepozval
Nevím proč mě zase chce
Jen je můj zdroj destrukce
Nevím co jsem udělal
Nevím kdo mě oddělal
Jen cítím jeho temnotu
Na nic víc se nezmohu
Vidím jenom černo-bíle
Cítím jak ztrácím na síle
Ptám se kde je veselost?
V čem je moje posedlost?
Proč toužím mít hlavu v kápi?
Proč mám místo nehtů drápy?
Proč já skládám takhle temně?
Protože to je vše ve mně
Stín mi vyrval duši z očí
Tím to tahle báseň končí
Autor Kain de Amedha, 04.04.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš mnoho otázek.
Sám si odpovíš.
Jednou...

04.04.2007 00:33:00 | Miléne Marguerite

Sahla si na me ta deprese z Tve basne , citila jsem ji. Skvele .

04.04.2007 00:12:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí