Kauzalita

Kauzalita

 

Naše svoboda i láska jsou

přišpendlená křídla motýlí.

Ztracená naděje letí tmou,

kde odhad v druhé se zmýlí.

 

Světlo urazí mnoho času,

prostoru, než narazí do nás.

Jako ta hvězda jednou zhasnu

a zůstane po mně pouhá tma.

 

V knize osudu...je tam psáno;

...Lidé litují minulosti...

Vždy neocení další ráno,

kam se podělo to jsem, žiji?

 

Efekt motýlích křídel plyne

a já se ztrácím v tom proudu.

Nevyslovené; miluješ mne?

Dál sama přeci jen půjdu.

 

Krásný motýl letí za sklem.

Optická iluze z mé strany.

Nedostane se ven...až sem.

Vše v prach se obrátí, já i ty.

 

Autor Penemue, 02.03.2024
Přečteno 206x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Jarunka, martinaV, enigman, Chane, Psavec, Narragan, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já popel, ty popel
na oba vře kotel
Tak strašné to nebude,
v poklidu to skoncujem

02.03.2024 23:12:57 | Narragan

pro připravené nikoliv :) dík za stopu :)

03.03.2024 07:48:10 | Penemue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí