EMOCE

EMOCE

Moje emoce si vzaly kilt
pod kterým už nic jiného neměly
a vyrazily do tvého světa

nemyslím to hororově
ale vypadala jsi pěkně
rozhozená (ne všude kolem!)

vyděšená

možná to bylo tím
že se mi holky
neseřadily

lítaly kolem jako zběsilý
strkaly do tebe
naštěstí ti spadla
jen brada

a pak

jako kdyby mě někdo vypnul

Již od rána jsem se cítil zavodněný
takže jsem se začal vlnit
což mě lehce uspávalo

to jediné co jsem ještě vnímal bylo
jak na mém srdcovém displeji
v krvavých botách

běžela věta

Jak jsi mi to proboha mohla udělat??!
Autor Symbolic, 07.03.2024
Přečteno 65x
Tipy 2
Poslední tipující: Žluťák, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí