Dlouhá cesta která nemá konce

Dlouhá cesta která nemá konce

Anotace: ...

Běžela,slyšela,viděla,
prosila,křičela,brečela.
Běžela,upadla,zvedla se,
slyšela,viděla,zděsila se.
Stále lesem běžela,
nohy do krve si sedřela.
Nahlas přitom brečela,
nikdo jí nerozuměl.
A ona to tak chtěla.
Věděla a myslela si,
že už jí není pomoci,
trpěla strašlivou nemocí.
Ruce samé jizvy měla,
nikdy na to nezapomněla.
Stále a stále to dělat musela.
Teď už jí není pomoci,
skončila svůj život,
už jí nikdo nepomůže přeci.
Běžela,viděla,slyšela,
zlé hlasy pronásledovati musela.
Nabádaly jí a ona uvěřila,
proto svůj život předčasně ukončila.
Autor GhoticGirl, 04.04.2007
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí