Já vím

Já vím

Anotace: Pokaždé když sedím tam kde ty navěky spíš

Sednu si do trávy vedle tebe ,
nad hlavou koruny-modravé nebe.
Tiše ti vyprávým co se mi děje,
posloucháš-mlčíš a mě hlas se chvěje.

Myšlenky topí se ve vzpomínce,
na obětí-smích a na tvé nádherné ruce.
Místo kde duše brečí bez studu,
schoulím se ti do náručí a chvilku v ní pobudu.

Tráva mě hladí místo tebe,
zas chvíli spolu,když koukám do nebe.
Vítr zpívá tvojím hlasem-šeptá.
"Přijde chvíle,kdy naše láska opět se setká."

A pak jen tiše odpovím
"Mami-vždyť já vím"
Autor Laureta, 09.03.2024
Přečteno 88x
Tipy 14
Poslední tipující: Tomcat, Pacik, mkinka, Emily Říhová, Marten, Marťas9, Psavec, cappuccinogirl, Chane, Žluťák, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí