Hejt na Písmáka

Hejt na Písmáka

Anotace: Smazali mi účet! Jak si to mohli dovolit? Egomaniaci z Písmáka! A pak mi vymazali i toto:

Vy, inteligentní a tolerantní lidé,
vy, kdož píšete krásně, vy jste slaboši, pokrytci!
Vaše otevřenost a tolerance končí ve chvíli,
kdy se vám něco nelíbí.

Odstranění kanálu, mých archivů a análů,
hne mi silně žlučí, mé dildo v kůži skučí.
Že je nenávratně konec, to odmítám přijmout,
že zazvonil zvonec, že sežral jsem kornout,
to odmítám pojmout.

Vy poševní sekreti!
Která krysa, která by za bolševika práskala,
mou báseň ¨Hajlování pérem¨ nahlásila, či odstranila?
Není nás tu moc, kdo mají tu moc,
narušit ty vaše zkostnatělé zajeté pořádky.
Je tu nuda, jste všici stejní a nenecháte rebely a buřiče,
vyjádřit se, vykřičet.

Řekněme to popořádku:
Nejdřív šel pryč opus o židovi.
Je tu z vás někdo žid?
Máte mezi nimi přátele? Že ne?
Já mám.
Pak musela jít pryč báseň o tranckách.
Je někdo z vás trancka?
Máte mezi nimi přátele? Že ne?
Já mám.

Tak co se vlastně červenáš, když seš celej bílej?
Kdo si dovoluje cenzuru používati, je světa neznalí.
Jste nudní, netolerantní.
To by se vám líbilo, psát jen patetično.
Neobjevné, nezáživné, zatuchlé a všechno stejné.

Je to tu jak při volbě Českého slavíka.
Průměr, umělost a když přijde střela,
nevíte jak reagovat.

Vy, kdož se protivíte svobodě,
nálepky a škatulky používáte,
u všeho čemu nerozumíte,
že vám není hanba, vy prachsprostí příživníci!
Na vás uvalena klatva!
Sláva socialistické revoluci!
Méněcenní ti, kdo nejsou jako vy.
Autor Dír, 19.03.2024
Přečteno 85x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí