pjdelní zamrznutí

pjdelní zamrznutí

Anotace: jen... myšlenkové pochody. Psáno dnes.

předstíráme...

s rukou kolem ramen

v zatáčce slyšíš jen amen

pak nesměle obeznámen

s prastarým puncem

kam nedosvítí slunce

 

prostíráme...

všem pole, louky, dům

a inspiropenisům  (:-D)

vzkázat bych chtěl

že sranda není na příděl

a prd fuckt vážně proletěl

 

mokrý kámen...

prstýnky a hřídele

jako samet z prde.e

ale stejně žijem

 

carpe diem...

 

Autor Marcone, 22.03.2024
Přečteno 59x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, cappuccinogirl, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zapnu stěrače...

28.03.2024 11:30:53 | enigman

Pole, louky, dům - to je umíráček bohatejch...

22.03.2024 23:48:39 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí