Slzy

Slzy

Anotace: Zklamání z lídí...

Slzy stékají dolů po mé tváři,
mokré skvrny zas mám na polštáři.
Nejde však přestat, už oči mě pálí,
zklamání se lidé nejvíce báli.

Začíná nový den, další utrpení,
více snad bolesti v mém srdci není.
Lidé mě zklamali známí i cizí,
poslední slza z oka mého už mizí...
Autor LoVe.KaTe, 04.04.2007
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

si dobrá..piš, piš, piš

01.06.2007 21:26:00 | Fuori dal mondo

Povedená básnička, vím jak to v ní myslíš taky znám

07.04.2007 08:48:00 | kukaska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí