Dívka

Dívka

Anotace: Zpověď dívky, která toho chtěla ještě tolik říct ...

Je kolem tebe ticho, oči se ti zavírají,
na svět kolem tebe se už nedívají.
Necítíš bolest, ani nesmutníš,
co tě tolik trápilo, nikomu už nepovíš.

Nikdo si tě nevšímal, když si byla sama, smutnila,
to vše a hlavně ta krutá samota tě ubila.
Slyšíš tolik hlasů i ty které si neznala,
hlasy přátel, které si o pomoc žádala.

Vzpomínají na tebe a přitom tě vůbec neznali,
žádnou radu, žádnou pomoc ti do života nedali.
Chceš vstát, zeptat se proč to dělají,
proč ani teď ti pokoj nedají.

Svůj život sis dobrovolně vzala,
co bys v tu chvíli za radu dala.
Krok tě od smrti dělil,
nebyl kdo by tvé rozhodnutí změnil.

Byla si tak vysoko, létat si chtěla,
vznášející se nad oblaky ses viděla.
Ten krok si udělala a už si letěla,
aniž bys co se stane věděla.

Jsem tu s vámi, ale už mě nevidíte,
slova se mnou už nepromluvíte.
Tohle bylo vše co jsem říci chtěla,
když jsem vás naposledy slyšela.
Autor Pferdgirl, 04.04.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to, jako by umřelo něco uvnitř tebe... V tomhle světě... Líbí... :-)

05.04.2007 08:12:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí