píSEN

píSEN

Nechejte mě prosím spát,
dal jsem vše, co mohl jsem dát.
Teď chci jen s mlhou v dálce splývat,
nechci tančit, ani se usmívat.
Prostě mávám, jdu vstříc prázdnotě,
v sobě si tak vlastní, citu plné nahotě.
Jen smutná píseň, co uvízla na notě,
jak by mohla býti slyšet, když přestala hrát.
Je čas, v tichu chvíle, klaním se, sám sobě,
v úctě a pokoře, v závěru životního koncertu, chci si už jen zatleskat.
Sbohem
Autor zde.neck, 03.04.2024
Přečteno 55x
Tipy 4
Poslední tipující: IronDodo, cappuccinogirl, mkinka
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smuténka, přesto se neubráním a taky zatleskám... téhle básni.Líbí se mi moc.

03.04.2024 23:03:16 | cappuccinogirl

Děkuji ano smutná momentka

04.04.2024 06:39:06 | zde.neck

Cítím tam lásku.

03.04.2024 22:25:46 | mkinka

Tajně i ta v ní je

04.04.2024 06:42:17 | zde.neck

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí