Nashledanou, moje Země

Nashledanou, moje Země

Anotace: I když se může zdát, že se jedná o dívku, tak to není pravda. Píšu o vystoupení z juniorské reprezentace České republiky v pétanque. Není to lehké, ale musí to být. Sbohem...

Padal soumrak pod křídly vran,
svírala temnota mě ze všech stran,
v bledém měsící vyprahlých moří,
ozvěna vzdálených zvonění hran,
...
možná jsem lhal, možná i víc,
možná jsem někdy nevyšel ti vstříc,
ale v mých očích plaval by žal,
kdybych byl mrtvého království král,
...
pohaslou ulicí krvácím víno,
mohla si říct ta tvrdá slova přímo,
v nostalgii upadnout...zapomenout sny,
se slzami smazat tisícery dny,
...
dívej se dále do husté mlhy!
A věř, že spravedlnost žije!
Ale pak si přiznej, že znáš svět!
ve kterém jsi žil, ve kterém žiješ!
...a budeš!
Autor Muta cum liquida, 05.04.2007
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí