Kdovíkde

Kdovíkde

 

Když každý den přijmeme,

co se světem se děje,

nikdy nebude lépe.

Nevyjde staré Slunce.

 

Mračno pochyb stíní jas.

Prach nám sedá na víčka.

Nevíme už vůbec jak.

Zas v dálce samo čeká.

 

...A tak trpíme zase tu.

Bráníme mu v návratu.

Lásku nemáme zasetu.

Probudit se k životu?

 

...kdovíkde...

už prostě nestačí

 

Autor Penemue, 17.05.2024
Přečteno 197x
Tipy 10
Poslední tipující: Jarunka, Emily Říhová, Tomcat, jort1, Psavec, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí