Na dráze

Na dráze

Anotace: :(

Jsou věci na světě, které už nikdy nevrátíš
zbydou ti vzpomínky a jsou jako smutek
a všechno ostatní se tiše vytratí
jako by čas s nimi někam utek.

Úsměv na tváři si zkoušíš v zrcadle
pod vráskami už ani není vidět
věřil jsi, že všechno dobře dopadne
a místo toho se teď musíš stydět.

Nekonečnost je jen blbá fráze
stoupni si před vlak než zahouká
tam ocitneš se na jeho dráze
v pavučině černého pavouka.

Autor Ďábel sám, 22.05.2024
Přečteno 51x
Tipy 13
Poslední tipující: martinaV, Chane, Marten, Jiří I.Zahradník, IronDodo, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Žluťák, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí