Poslední chvíle s tebou

Poslední chvíle s tebou

Anotace: když někoho ztratíte pochopíte kolik jste toho chtěli udělat a nestihli jste to

Na oltáři tělo leží
Venku neustále sněží
Kolik jsem ti toho chtěla ještě říct
Miluji tě a ještě mnohem víc
Stojím uprostřed kaple
Citím jak osud na paty mi šlape
Musím k tobě přijít blíž
Chci s tebou ještě chvíli snít
Lehnout si vedle tebe
Snést ti modré z nebe
Tvé tělo je tak chladné
Kolik životů za lásku ještě padne
Vždyt my byli spolu
Postavit jsme se mohli osudu
Spolu hory přenášet
Nad vodou se nadnášet
Při západu slunce říkat Miluji tě
Napořád a neztratit tě
Tvoje tělo se nehýbá
Každý z těch snů se rozplývá
Věčné sbohem ti chci dát
Já jediné si teď můžu přát…
Autor meggie.004, 06.04.2007
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

copak si nikdy neviděla v kapli oltář?

07.04.2007 08:41:00 | meggie.004

nejvíc se mě líbí, jak tam pletes ten oltář a kapli:))

06.04.2007 11:51:00 | china white

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí