Memories delete

Memories delete

Anotace: Touha po vymazání myšlenek, po odpoutání se od minulosti je tolik silná, že kdyby bylo možno to provést každou chvíli se najde někdo kdo by to s radostí podstoupil...však byl by to větší chudák než předtím...což by on sám nevěděl...

Po březích tiché řeky
chodám tu sama celé věky
stromy mi poskytují nejčerstvější vzduch
není tu láska, nenávist - žádný ruch

Zemřela holka v zajetí holých stěn
stihla na ně napsat spoustu jmen
těch co milovala
těch co žádala
těch co obdivovala
těch co nenáviděla
těch co potkávala
těch co neznala
seděla čtouc jedno podruhém
zjistila, že žije ve světě ubohém
konečně zkrotila co v hlavě ji létalo
už dávno zabila vše co vzkvétalo

Zapoměla jména jenž napsala na zeď
chtěla se všech zbavit, tady a teď
nechtěla je znát, nechtěla je číst
věděla - jen živly je dokážou smíst

VODA naruší spoje omítky
jména nemají prostor pro námitky
tělem průhledným je dokonale smaže
v mraky se promění z beztvaré kaluže

VÍTR se na pozdrav se všemi políbí
zjistí jejich chuť a poté přislíbí
vyhlídku do dalékých údolí
v podobě prachu, který z nich sám nadrolí

OHEŇ pohladí před sladkou smrtí
svou temnou duši mým vzpomínkám nutí
za chvíli je zahalí černý povlak
po hluku a záři tu zbyl oblak

ZEMĚ by s radostí cokoli schovala
však nezničí zdi co jsem popsala
Proto její přednosti využila jsem ke snění
jený živel tu pro mě už není...
Autor Never, 06.04.2007
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc nádherná myšlenka, zpracování pokulhává, ale nádherná.

06.04.2007 13:36:00 | Azazen

Je to výborný a skvělej nápad... fakt se mi to moc líbí...

06.04.2007 12:33:00 | Dimi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí