Nekonečná symfonie

Nekonečná symfonie

Anotace: Když mi láska připomínala nekonečnou symfonii

Jako tma, co usíná,
jako ozvěna, co mi tvůj hlas připomíná.
Jako duše má, když umírá,
jako naděje, která pohasíná.
Jako měsíční svit, který tmu proráží.
jako ranní úsvit, který den prozáří.

Takový jsi ty,
když tu se mnou jsi.
Něžný jako rozkvetlý květ,
hebký jako samet.
Vzácný jako život,
Jako srdce tlukot.

A když přijdou špatné dny,
vím, že tu se mnou přesto jsi.
Jako kříž,
Jako mříž, která mě střeží.
Jako život, který neúprosně běží.

Jsi má modlitba, kterou šeptám,
jsi má záhuba, do které upadám.
Jako oheň, co do kůže mě pálí,
jako pochodeň, co mou duši zapálí.

Stojíš tu přede mnou,
tvý dlaně mě obejmou
Myšlenky daleko odejdou,
vzpomínky zahynou.

Jako výkřiky, co se ozývají,
jako vzpomínky, co se stále vracejí.
Jako řeky proud, po kterém mám plout.
Jako popel, ze kterého mám vstát,
jako postel, ve které mám spát
a každou noc usínat.

Zítra, zítra přijde nový den.
Zítra přijde má další víra,
zítra odejde ten nekonečný sen, který mou mysl sžírá.
Jsi jako nekonečná symfonie, která jednou všechno zabije.

Tvé oči na mě láskyplně zírají
tvé dlaně mě bezpečně svírají.
Jsi nekonečný jako poušť,
jsi nebezpečný jako pistole spoušť.

Jak se vlastně jmenuješ?
Proč mě tolik sužuješ?
Miluješ mě vůbec?
Tak raději už běž, čekám, až odejdeš.
Chci se bez tebe naučit žít,
chci už svobodná být.
Chci být sama sebou,
chci být ženou svobodnou.

Jsem člověkem, ne otrokem.
Jsem vlastních citů zajatcem.
Chci být volná jako pták.
A létat až do oblak.
Dej mi sílu vstát,
ať chuť lásky ochutnám
…dám ti vše, co mám!!!
Třeba i svůj život,
který odrážel bolest jak hromosvod!
…DĚKUJI!!!
Autor Megs, 07.04.2007
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavý přerod,kdy nejdřív toužíš po jeho blízkosti a pak se to tempo zrychlilo a obrátilo se to až ho musíš odhánět...dobré

08.05.2007 17:04:00 | Petr Z

pěkně ses vypsala, už alespon lépe? bylo to účelem ne?

07.04.2007 10:23:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí