Koncert

Koncert

Anotace: Koncert nějaké skupiny kterou máme rádi v nás může vyvolat nejrůznější pocity...očekávaní,radost,štěstí,ale i bolset ač se to nezdá....

Křik a pláč halou se nesou
Slzy stírá si snad každá z nás
Kde naši miláčci,kdepak ti jsou?
Což viděl je někdo z vás?

Minuty plynou jako potok si teče
Jak písek co mezi prsty protéká
Další slza tiše si steče
A dívka vedle zavzlyká

,,Srdce jak střep bodá mi v hrudi
Tak přece kdy je uvidím??"

Těžko ji konejšit když sama trpím
Čekám pokorně co brzy se stane
Pak přeci konečně už je uvidím
Však bolest má ta neustane

Chtěla bych křičet,ale nevydám hlásky
Jako ve snu stojím tam tiše
Všechny tam křičíme Z lásky
Jen někdo však krví píše

Minuty plynou jako potok si teče
Jak písek co mezi prsty protéká
Další slza tiše si steče
A dívka vedle zavzlyká

,,Ted nemůžou odejít,
Vždyť mi to srdce urve !"

Těžko ji konejšit,když přeji si totéž
Však co bude se dít neovlivním
Mohu jen přát si,a však to pouhá lež
Co v hlavě jako sen si vysním…

Škoda že nářky mé nikdo neslyšel…
Oči mé prázdnotou zejí
Žalostný vzdech ze rtů mých nevyšel
A už pryč odcházejí….
Autor llussinka, 08.04.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí