Ztráta

Ztráta

Anotace: další z mých výplodů co jsem měla na srdíčku....je to ztráta ale myslela jsem,že to dopadne jinak a bolelo by to asi mín

Mám strach,že tě ztrácim
V srdci víc nejistoty než štěstí
Všechny lži vyvracim
Do stolu bych praštila pěstí

Proč se neozveš?
Proč mě necháváš čekat?
Do srdce cizího člověka pozveš
Moje srdce na kusy rveš

Nevim co se ti honí hlavou
Nevim co v srdci máš
Já chci pevně stát na nohou
Sbohem mi ted nejspíš dáš

Přišlo miluji tě a sbohem
Já ted klečim nad tvým hrobem
Odpust mi,že jsem ti nevěřila
Poslední slova,co si s úst vypustila

Miluji tě taky říci jsem ti měla
Když v náruči si mi umírala
Já ale jenom plakat mohla
Zachránit jsem tě neuměla
Autor meggie.004, 08.04.2007
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí