smrt je nic než nic

smrt je nic než nic

Anotace: jsem mrtola co jen žije, miluji holku jedinou jedinou co chci mít ale nemohu , nebo se bojím mít já sám nevím ale jen víém že chci umřít.

Na konci cesty stojím,

stojím a všeho se bojím,

bojím se smrti, smrti kterou musím vzít,

vzít jako věrnou minci svou,

svou smrt nechci, ale musím vzít,

vzít proto že láska má mě nechala umřít,

umřít, se slovy prej "nechci ti ubližovat miluji tě!"

tak jsem se rozhodl umřít, rychle svižně, bezbolestně,

jenom umřít, umřít a nic necítit,cit je svině,

svině veliká, tak umři ty sráči jedinnej,

jedinnej si chtěl žít, ty živote,

život ale nic není bez lásky,

laská je zoba, zášť, smrt je vysvobození,

tak umři ty šmejde, šmejde pojdi a nic nehroť.
Autor SvenHassel, 08.04.2007
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to nejhorší, ale pod tak geniálním názvem jsem čekal víc.

19.04.2007 14:21:00 | Radek Holomčík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí