Věčná běznaděj.

Věčná běznaděj.

Anotace: "chvilková depka" holčiny v pubertě...

Beznaděj mě svírá,
pryč je moje víra,
víra v to že bude lépe,
teď smutek na okno klepe.
Smutek jde dál bez pozvání,
je tu se mnou od svítání,
do svítání… Nemůžu spát,
nemůžu nic, jen s nožem si hrát… 
Fyzická bolest psychickou přemůže,
na chvilku… Víc prostě nezmůže…
Už se nezvedám, už nejde jít dál… 
ve snu jsem šla a vítr studený vál,
a pak jsem letěla….
Pak byla už jen tma… 
Probuzení bylo zklamáním,
marně smrt svou uháním,
nechce a nechce si mě vzít,
o konci trápení můžu jen snít…

Autor genca, 09.04.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí