Na temném kopci muž stojí .....

Na temném kopci muž stojí .....

Anotace: Nevím co bych měl k tomuto napsat, snad jen že část mě samého je v tomto textu obsažena.

Na temném kopci muž stojí,

stojí do dáli vzhlíží,

vzhlíží uslzenýma očima,

očima plnýma bolesti,

bolesti z té hrozné doby,

doby bez přátel a lásky,

z války se vrátil, vrátil se jiný,

jiný než kdysi býval,

tak stojí na temném kopci a už nic neslyší,

neslyší tu bolest v srdci, jen stojí a sní.

Sní o lepších časech, sní o lásce o dětství svém,

svém dětství a lásce své, tak stojí a nic neslyší,

pomalu padá k zemi na kolena svá,

svá kolena zničená, tíha smutku páteř mu lámá,

lámá pomalu a jistě jen vzlyká a nic nevnímá.

Tak do dálí jen hledí a nic neslyší.
Autor SvenHassel, 11.04.2007
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejspíš tam stát bude , bude dlouho do konce lidského věku jako pomník lidské ...... každý si doplní sám.

11.04.2007 20:05:00 | SvenHassel

A bude tam stát navěky věků
dokud neobrátí se v prach...

řekla bych, že asi chápu

11.04.2007 19:48:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí