Šachovnice

Šachovnice

Anotace: ...................

Nedokážu žít ve ctnosti,
protože jsem malý ďábel,
co touží po srdci anděla.

Objímám své myšleny
a snažím se je udusit.
Tvé rty mi v tom však brání.

Proplouvám skrz město.
Jsem černý kůň na šachovnici
a čekám na tvůj další tah.

Cítím se jako skvrna,
co zneuctila svatební šat.
Jako pomačkaná košile
pod tvám perfektním sakem.
Autor K.lara, 11.04.2007
Přečteno 229x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí