I srdce křičí

I srdce křičí

Anotace: Může se stát že je to právě vaše srdce které tolik křičí o pomoc....

Mé srdce křičí z nitra
,,Proč jen já mám trpět?!"
A každé ráno z jitra
Smutně zadívá se na svět

Krása,radost,štěstí a láska
Kam se to ,,paní moje,, ztratilo?
Ptá se srdce však na mé tváři maska
Proč odpovídat,když se mi nechtělo?

Nechávám ho - to srdce své -
Tápati ve tmě bez svíce
Pak přeci jen pujčím světlo mdlé
Však nevzmůžu se na více

Srdce chce se mi odvděčit
Začne si zpívat ,,zpěvy,, (žalozpěvy)
Však tělo mé té bolesti nestačí
Proto probouzí své hněvy

A já náhle umlkám
Stejně jako srdce
Nad propastí zavzlykám
A pak zhasne svíce (muj život)

-Jen ticho a tma je mi hrobem-krutý to vděk za život-
Autor llussinka, 12.04.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí