[Co bude dál...?]

[Co bude dál...?]

Anotace: ...

Tak jako slunce na obloze...
...vysílá své paprsky kolem......a......kolem...

...drobnými ručkami dokresluje
.........na hladině odraz...

...a tichým slovem
nenápadně našeptává...

...prosím,....neztrať ten obraz...

obrázek, jenž leží v tvé hlavě.....a.....nedá ti spát...
obrázek někoho.........někoho,.....kdo tě měl tak rád...

................( nebo mám říct snad? ).................

...
Schovej si naději...
..šeptá ti potají...

...

...........................najednou
..............................slunce zachází

..

...............................................( co bude dál...? )
Autor Black.Giraffe, 13.04.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase vyjde...

29.04.2007 16:22:00 | lidus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí