Stezka

Stezka

Anotace: ...tato báseň mě napadla,když jsem poslouchal jednu píseň od The Rasmus...by KA

Děsí mě tma
Ve které jsem uvězněn
Ta prázdnota
Můj osud je zpečetěn
Možná mám strach
A možná jsem ztracený
Jsem pouhý prach
Tíhou mysli drcený

Cítím jak mží
Kráčíc stezkou zvrácených
Jen mnoho lží
Na mostech spálených
Jak zpátky jít?
Ze světa nevěřících
Začínám snít
Na hrobech hořících

Chtěl bych tak spát
Stezka mě však nenechá
Duši mi rvát
Než veškerá vyprchá
Musím jít dál
Nevím kudy ani kam
Žít bych si přál
Když ve svých snech umírám

Tak už nech mě jít
Jít zaživa hnít
Vždyť jsem sám
Jdu vstříc temnotám
Jdu vstříc temnotám svým
Autor Kain de Amedha, 14.04.2007
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí