Ospalá díra

Ospalá díra

Anotace: někdy se ptám, co jsem vlastně zač

Ospalá díra,
opilý kraj,
kdo zde umírá,
když to není ráj?

Ospalý tlukot,
neživých srdcí,
a života hukot,
ticha se zříci.

Ospalé tváře,
jdoucí za tmou,
tam žádné záře,
nikdy nebudou.

Ospalý čas,
snad najde si chvíli,
kdy bude zas,
chtít být zas živý.

Ospalá díra,
zakouřený svět,
okno se zavírá,
není ven vidět.
Autor Aaliyan, 15.04.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí