Uprostřed ulice tiše stojím,....

Uprostřed ulice tiše stojím,....

Anotace: Nevím co k tomuto textu říci, snad jen že v něm je skrytý význam tohoto textu, sám o sobě ten text není nic, ale pokud mě někdo zná osobně tak hned pochopí.

Uprostřed ulice tiše stojím,

stojím a nic nevnímám, jen stojím,

a vše cítím, cítím tu lidskou zlobu,

zlobu a zášť, kroky zní jak bubny víří,

víří zlobu a zášť mezi bližné své,

své bližné a sousedy své,

své zloby se nikdy nezbaví pokud nechtějí,

nechtějí nic než bohatství a moc,

tak stojím a plaču nad lidskou zlobou,

zlobou jež nemohu zastavit ani nikdy potlačit,

padám k zemi pod tíhou lisdké zloby,

zloby a zášti, kolena bolavá, páteř zborcená,

krev chladná, mysl zničená, tělo umírá,

umírá jak smysl života, života mého,

tak padám tváří k zemi, oči podlité,

podlité krví a tvář mrtvolně bílá,

bílá jak láska, rudá jak vlajka.
Autor SvenHassel, 15.04.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nemůžu si pomoct, je to krásný... Takový, že slova mají velký význam...

15.04.2007 20:49:00 | black.heart

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí