Přemýšlím

Přemýšlím

Anotace: Krátké zamyšlení...

Přemýšlím, zdali má smysl klást neustále ty samá slova, když tu není žádná moudrá sova.

Svoje pocity uzavírám do sebe a nemůžu mé oči odtrhnout od černého nebe.

Hvězdy tam svým světlem září v nekonečné a hluboké dáli.

Nevidím nic, jen světla, která prostupují v má muka.

Přemýšlím, proč můj zrak se k nebi upíná, když stejně na otázku svou odpovědi se nikdy nedočká?

Náhle, osvětluje moje tělo měsíční záře!

Prostupuje celým mým tělem a dále splývá se zraky šelem.

Šelem, těch ukrytých v černých zákoutích.

Zákoutích oblohy, která nabízí neskutečné možnosti.

Jedna z nich ke mně přistupuje a na cáry mé tělo rozřízne!

Bolest ani necítím, jen směrem k světlům se blížím.

Síla světel mě k sobě vtahuje a na obloze mi místo určuje.

V tom se setkávám s Tebou a všechny starosti zůstavají s roztrhanou postavou.

Vedle Tebe nyní klid svůj nacházím.
Autor Stýblo, 15.04.2007
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé..

21.04.2007 13:45:00 | Luczynka

Děkuji. :-)

16.04.2007 13:41:00 | Stýblo

Máš zajímavé spojení, ale zkusil bych občas psát kratší sloky.

16.04.2007 09:57:00 | Cryoman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí