kaluže krve..

kaluže krve..

Anotace: co říct =o)

V temné obloze,kérka na noze.
Ďíťě v pláči,
v krvi kráčí.
Malý ručičky do nebes zvedá,
když do krvavých peřin si lehá.
Z krásné růže zbylo jen trní,
že život je krásný je pouhé snění.
Kaluže krve a krvavá místa,
že ďábel bude popraven, tím jsem si jistá.
Svět je špatný a já sním,
že se změním nevěřím..
Autor zajicek.vjamce, 16.04.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trochu morbidní na dnešní den, nicméně zajímavé.

16.04.2007 17:39:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí