Ztratila jsem už moc

Ztratila jsem už moc

Anotace: co je to za život pořád žít v takovém strachu...

Skleněné oči
schovám za sluneční brýle
vzpomínám na část svého života
kde byly ještě šťastné chvíle.
Krásné dny
kdy jsem se šťastně smála
teď pořádám večírky v srdci
s hosty,co jsem nepozvala.
Bojím se pořád tolik moc
ten strach mě hrozně ničí
připadám si jako blázen
když po nocích na opuštěných místech křičím.
Tolik mě to ubíjí
ztratila jsem tolik..nedokážu už ztratit víc
ještě pořád mám v sobě dost prázdna
v hlavě vzpomínky,v rukou nic...
Radši nemít lásku a přátele
než se o ně pořád tolik bát
ale nejdřív tomu musím zabránit...
musím je přestat milovat.
Autor mosquito, 16.04.2007
Přečteno 230x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím, že vždy jde něco ztratit, a vzdát se přátel a lásky nesmíš!Báseň se mi moc líbí.

24.04.2007 09:03:00 | Azazen

věř že je stále co ztratit....tvoje báseň je moc depresivní,až si to nezaslouží..:-(

16.04.2007 22:48:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí