Pláč

Pláč

Anotace: ...

Vždy, když na tebe myslím,
nahrnou se mi do očí slzy...
Slzy, které tvoří pláč,
pláč který pálí mé oči...
oči, které Tě už nikdy neuvidí,
protože jsi daleko...
Daleko ode mě...
Ty nevidíš jak se trápím,
jak po nocích kvůli tobě pláču...
Ano, je to pořád ten pláč,
který pálí mé oči...
Pláču a zároveň myslím na Tebe...
Co asi děláš, ale co vím jistě,
že ty kvůli mě nepláčeš...
Autor Dity, 17.04.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesouhlasim!! :( ne všicchni takový sou.

28.05.2007 15:35:00 | niemante

>>Rhiana Lejla Nebresk - jo to s tebou souhlasím

27.04.2007 13:28:00 | Dity

Muži, nakopat je do zadku!

23.04.2007 17:33:00 | Rhiana E. Nebresk

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí