Umělý ráj

Umělý ráj

Anotace: nj..přečtěte si a prosím ohodnoťte...díky

Umělý ráj

Byla to rozumná dívka,
taková se vidí už jen zřídka.
Ke každému se chovala jak si zasloužil,
po jejím srdci nejeden kluk zatoužil.

Když jí táhlo na šestnáct let,
zdál se jí nudný tento svět.
Cigarety, drogy, alkohol..to neznala,
kdežto její kamarádka se v tom dobře vyznala.

Ona však nechtěla taková být,
přesto se k tomu nechala přemluvit.
Tenhle způsob života si zamilovala,
ale v hlouby duše se obviňovala.

Málem se jednou doma složila,
když zjistila kolik peněz do toho vložila.
Přišel i čas kdy peníze neměla kde brát,
nevěděla jak dál, své závislosti se nemohla vzdát.

Když byla na pokraji zhroucení,
uviděla prostituci jako jediné řešení.
Každý večer se vydávala do ulic,
za účelem získat peníze. Nic víc.

Jednou po divoké noci s neznámým mužem,
když ráno oplachovala vodou svou tvář,
spatřila v zrcadle, v záblesku šedém,
jak dopadá na ni ďáblova zář.

Teď si uvědomuje své chyby,
cítila se sice chvilku jak v ráji,
ale život, který žila předtím, je už v háji..
Ráda by čas vrátila a jinou cestu si zvolila…

Už nemá sílu jít dál, kostky byly vrženy,
ale ona už nehraje, odmítá tento ráj.
Pochopila to tak, že v této ,,hře“ prohrála,
raději by ale vůbec nikdy nehrála.

Svými problémy nikoho nechtěla trápit,
a tak se rozhodla svůj život si zkrátit.
Naposled se ještě do zrcadla podívala,
a pak její ruce žiletka ostrá protínala.

Tak skončil příběh dívky,
která se svého života vzdala,
místo toho, aby se závislostí bojovala.
Autor Kamili, 17.04.2007
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí