Dobrou noc,mí andělé...

Dobrou noc,mí andělé...

Anotace: poslední popřání na dobrou noc

Všude kolem chladná čerň
půlnoc vzlyká do polštáře
bezmocná jsem ve své víře
že dokážu změnit lháře

Samotáři noční oblohy
hvězdy kruté v svojí kráse
nešeptaj tak proč se bojím
začít svojí cestu k spáse

Přebytečné úryvky
měsícových dlouhých básní
našeptávaj pravdu jen
až na mě že jsou lidé krásní

Dlouhé prsty noční smrti
já přivolávám ve svých snech
modlím se, A´t příjde ke mě,
prosím,ať mi vezme dech!

As už slyším její kroky.
Nebo je to jenom zdání?
Už jí vidím,jak je krásná!
Naplnění tajných přání.

Věnuje mi polibek
s duší se nic neděje.
Tělo je však vychladlé.
Dobrou noc, mí andělé...
Autor Solitary Angel, 18.04.2007
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nenech si vzít dech! Já už ho mám málo a je to blbý... Život je někdy to, co jsi napsala, ale taky krásný. Piš dál.

18.04.2007 15:14:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí