Zrada

Zrada

Anotace: Nikdo by neměl soudit podle vzhledu a už vůbec by si neměl myslet, že díky vzhledu může všechno…

Sbírka: Básně

Přátele jsme byli – tak proč jsme si nevěřili???
Každá holka byla tvá – jenom jedna a to já,
věděla, že odolá!!!
Přes tvůj úsměv a tvá slova – byl si pro mě kamarád!!!
Ale láska zas a znova – nedala ti v noci spát!!!
Láska? Hloupost! Poblouznění! – cit co láska vážně není!!!
Můj odstup tě přitahoval – a rozum ti někam schoval!!!
Vím, že za to nemůžeš – v tom fakt není ten problém!!!
Ale tím mi nepomůžeš – když řešíš věci po svém!!!
Já nebudu ti dávat rady – to fakt není můj směr!!!
Ale řešit věci takhle – vůči mně zas není fér!!!
Nejsem holka, co ve všem zná hned tak svůj cíl!!!
Tak už to sakra pochop, musíš mi na rozhodnutí
nechat času dýl!!!
Líbíš se mi byl tvůj dojem – necítím však radost!!!
Neříkám, že nebyl zájem – to by byla blbost!!!
Ovšem nejsem naivní – neříkáš to jediný!!!
A i kdyby jenom mě – něco tady nehraje!!!
Chceš mě nějak zaujmout – ale zradu z toho zapomínáš vyjmout!!!
Hned jak nápad dostaneš – blbost prostě provedeš!!!
Následky ty neřešíš – a když se pak přesvědčíš,
že si chybu udělal – perfektně si to podělal
je pozdě si nadávat – omluvy mi předávat!!!
I když teď už je fakt pozdě – a nemá to cenu!!!
Svědomí bys měl si projít – a nadávat jemu!!!
Autor PubertyAuthor, 18.04.2007
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já si myslím že je to pěkné....psané ze srdce.

19.04.2007 17:03:00 | smaragd1

Forma - nečitelná skoro úděsná.
Rytmus - nemá smysl hledat (spíš bych to viděla na nějakou bláznivinu sepsanou v afektu do nějakého sešitu během hodiny)
Námět - jen vztek a ještě díky chybějícímu stylu... nuda:/

18.04.2007 19:10:00 | Ariana (Lori)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí