Bludy

Bludy

Anotace: ...neví co k tomu napsat....nic není vystihující...

Připadám si jak v kleci,
Jak Jeníček v perníkové boudě.
Tohle už nejde přeci
Nechci být zahnaná v koutě

Stěny se blíží ke mně
Okna pomalu mizí
Pokoj začíná vypadat temně
Cítím se jak v kůži cizí

Vím, že to jsou představy
Jen bludy v mysli mé
Co způsobují úzkostné stavy
Ale proč je to tak skutečné?

Nejistota podkopává základy sebevědomí
Strach z lidí otvírá již oči
Proč neustálé výčitky mi dodává svědomí?
Až se mi z toho hlava točí

Možná se zvrtne jednou noha
Až na vysoké skále budu stát
Já budu jedna z mnoha
Co život Smrti chtěla dát
Autor Adeleide Gregory, 19.04.2007
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí