je na čase..

je na čase..

Anotace: ..skládala kamarádka..

Je na čase ukončit tuhle lásku,
co visela a houpala se jak perla na provázku.
Zatím co já to vážně brala,
tys myslel jen na to jak na tvou postel bych si sedla.
Že čas ten rány hojí,
to u mě jen s těží obstojí.
Proč do očí nutí mě to se Ti dívat.
A pak své city tajně musim skrývat,
Co tvoje přítomnost asi dává?
Jen velkou bolest co neustává.
Chci cítit lásku a vášeň co bere dech,
to jiskření v očích a mravenčení v zádech.
Nehcci pořád naděje si dávat,
a každou noc své city do hrobu zakopávat.
Chci žít s tebou, ale i bez tebe.
Chci se stebou smát a cítit Tě u sebe.
Nechci se t¨rápit, a nevim jestli chuťě mít.
Chci zkoncovat se vším a přestat už snít.
Autor zajicek.vjamce, 19.04.2007
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí