Uzávěrka

Uzávěrka

Anotace: velice staré dílo...absolutní ztracení osobnosti...

Uzávěrka

Přicházím domů v koupelně se zamykám
pastu nad umyvadlem rychle polykám
už jsem sama a život je taky sám
žádný slzy pro něj schovaný nemám

pasta už není tak nepouštím vanu
pod vodou podléhám dávnému snu
tělo se pomalu táhne ke dnu
má duše krmí smrtící pannu

nabírá sílu kterou já ztrácím
píše na ni „the end“ písmem psacím
duši zas prodává jiným populacím
prostě osudu život před uzávěrkou vracím
Autor Never, 20.04.2007
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň je krásná, možná si budeš myslet, že jsem cvok, ale chtěl bych část tvé duše.Je temná a krásná.Chci ji...

23.04.2007 08:14:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí