V mých snech

V mých snech

Anotace: ...inspirovaná melodií jednou písní od Evanescence (Imaginary)... by KA

V noci slyším hlasy havranů
Slyším jak mě volají
Při melodii varhanů
Ze dveří mě lákají

Jen v mých snech slova drápou
A cítím se tak strašně sám
Jen najít tu cestu správnou
Tu, která zavede mě až tam

Kráčím cestou neznámou
Strom nade mnou uvadá
Lebkami vydlážděnou
Listí kolem opadá

Jen v mých snech démoni vládnou
A mé kosti po hrobě touží
Jen najít tu cestu správnou
Tu, kde stíny z nebe sněží

Tiše dál svítí měsíc
Z oblohy podřezané
Nenajdeš už nikdy víc
Mé oči otevřené

Jen andělé mé sny chápou
Po purpurové cestě dál běžím
Jak najít tu cestu správnou
Když v kaluži krve tu sám ležím
Autor Kain de Amedha, 22.04.2007
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: andělík
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oh.. taky se přidávám.. :)

23.04.2007 00:36:00 | Najlin

Moc hezká, taky mám děsně ráda evanescence.

22.04.2007 23:46:00 | Gabrielle Taroka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí