Ty a já...

Ty a já...

Anotace: Tak tohle je psáno po velké hádce s mým,teď už bývalým,přítelem...Prosím ohodnoťte a komentujte...

Ty a Já

Proč to děláš,ubližuješ mi,
proč to děláš,proč?
Proč mi rovnou neřekneš:
Běž na most a tam skoč?!

Proč to děláš,proč mě trápíš?
Nevšímáš si mě…
Protože ta tvá ignorace,
vnitřně zabíjí mě…

Kašlal’s na mě,
stejně včera jako dnes,
proč tu tvou nenávist ke mně
dávno už čas neodnes‘?

Nechci už tak dále žít,
mám toho plný zuby…
Nechci dál o lásce snít,
skrz Tebe mám život naruby…

Když dokážeš mě nenávidět,
tak celé noci pláču…
A tak opouštím tenhle svět,
jdu na most a tam skáču…!!!
Autor Emily_Strange, 23.04.2007
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta se vyvedla...i kdyz je nejspis psana ve vzteku, mas talenta:))
Prvni sloka je perfektni...
Vyvedena...opravdu.
I kdyz uz k temto zoufalym a smutnym tematum netihnu, ale coz...

14.10.2007 21:44:00 | Me and you and all the others

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí