Odi et amo II

Odi et amo II

Anotace: nevím co říci

V jednom báru sedím a moc přemýšlím,

přemýšlím co jsem udělal špatně,

špatně jsem udělal asi spoustu věcí,

věcí kterých strašně lituju,

lituju tak moc lituju, až to bolí,

bolí pomyslet jen na to co jsem způsobyl,

způsobyl osobě co tak strašně miluju,

miluju víc než svoji duši.
Autor SvenHassel, 23.04.2007
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí