Zoufalá báseň

Zoufalá báseň

Anotace: Prosba lidstvu...

Zoufalá Báseň

Jsem překážka ve vlastním městě
sem cizinec na vlastní cestě
jsem motýlí kukla bez uzávěru
jsem duše pykající za nevěru

Kdo na louce se semnou seznámí
na poli ho má cizota omámí
ten který se semnou dnes směje
s tím samým fórem zítra neuspěje

Jako list v lese bez stromů
jako patník ve dveřích od domu
jako v jablečném sadě zahrádka
chci být stejně zbytečná – zkrátka

Už na mě prosím lidi nekoukejte
už naše žalováním netlučte
už si mou písničku nebroukejte
nechte mě být, pryč utečte
Běžte spát
Autor Never, 23.04.2007
Přečteno 284x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžeš prosit lidi ať jdou pryč, ale já nepůjdu pryč a spát.Nejsem člověk jako oni...Báseň je krásná.

25.04.2007 10:43:00 | Azazen

Jsem jako Ty a půjdu spát...

23.04.2007 22:50:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí