Kniha

Kniha

Anotace: je to vlastně kniha života... neni co dodat.. stačí si to jen přečíst.

Když tě zradí cit, tak přesto dál musíš jít,
nemůžeš ukončit svou pouť, kdy se ti zlíbí,
máš tu přeci nějaký úkol, tak ten život musíš přežít.
Je těžké obejít city, tím hůře pak srdce a to co máš na mysli.
Ještě že existuje papír a tužka, aby mohla vzniknout knížka, knížka pocitů, pravd, omylů a lží do které stačí napsat slovo a každý již ví,
ví co se děje, co prožíváš a jestli se na tebe štěstí usměje.
A ta kniha se jmenuje život a jeho naděje.
Autor PonozkaB, 24.04.2007
Přečteno 236x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí