Noční květ

Noční květ

Anotace: jeden z mých pohledů o ztracené lásce, o zoufalosti...

Na noční květ, jako ve snu, noční motýl sedá
ve svitu Luny, ve střípkách diamantů svou lásku hledá
skryt rouškou tmy, nad loukou doufá
chlad jím proniká, na nožky fouká..
Křídly svými roztíná šero
svou lásku obejmout by se mu chtělo
když unaven žalem ku zemi padá..
Zabalen do křídel svých na něžné doteky vzpomíná -
se slzami v očích na květu nočním
motýlek noční umírá..
Autor mauser, 25.04.2007
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí